• Creare cont utilizator

Poti plasa o comanda atat cu un cont de utilizator cat si ca si vizitator. Va recomandam sa va creati un cont atunci cand finalizati comanda pentru a va ramane salvate preferintele dvs. legate de livrare, facturare in cont.

Va rugam sa completati datele in mod corect si sa fie reale. De asemenea trebuie sa cititi si sa acceptati sectiuniea Termeni si conditii atunci cand va creati un cont de utilizator. Acordul cu termenii si conditiile de utilizare reprezinta acceptul dumneavoastra de a va crea un cont si de a plasa comenzi pe magazinul nostru online.

  • Plasare comanda online

Navigati prin categoriile de produse, sau cautati produsul dorit in bara de catuare afisata pe prima pagina a magazinului. Vizualizati produsul alegeti varianta dorita si apasati butonul "Adauga in Cos" 

O sa fiti informati ca produsul a fost adaugat cu succes in cos, urmand sa vizualizati cosul sau sa treceti direct la pagina de finalizare a comenzii.

In pagina de finalizare a comenzii, optional veti putea adauga si observatii suplimentare pentru aceasta, sau adaugarea unui cupon de reducere. 

Totodata in pagina de finalizare a comenzii trebuie sa introduceti Adresa de livrare/facturare (Daca este diferita) un nume de contact si un telefon valid. Daca ati introdus corect toate datele , trebuie sa apasati butonul "Finalizare Comanda"

  • Plasare comanda telefonica

Exista posibilitatea de a va ajuta sa plasati o comanda prin intermediul apelului telefonic catre echipa noastra de support.

Pentru a face acest lucru trebuie sa apelati urmatorul numar de telefon: - unde un reprezentat de vanzare va prelua comanda dvs.

 

Informatii suplimentare legate de comenziile telefonice.

* Transportul este 15 lei in toata tara pentru comenzile < 200 lei

* Transportul este Gratuit pentru comenzile >200 lei

*Comanda telefonica implica creearea unui cont de client cu acordul sau, unde clientul va primi pe email datele de acces.

 

Translation missing: en.general.search.loading