Bine ai venit pe site-ul NoPaniC Rahell.

Materialele prezente pe site-ul www.nopanic.ro sunt mult mai atractive pentru elevii care se pregătesc și mult mai eficiente. Împinsă de nemulțumirea cărților neactualizate conform cu structura și programa validă (cărți publicate în 2000, 2002, 2004.. pe coperta însă anul curent 2020/2021, coperta se schimba odată cu anul, dar conținutul nu) pline de comentarii complexe, grele pe care dacă le scriai erai și depunctat deoarece nu erau structurate conform cu schimbările aduse.

𝔼𝕗𝕚𝕔𝕚𝕖𝕟ță, 𝕔𝕣𝕖𝕒𝕥𝕚𝕧𝕚𝕥𝕒𝕥𝕖, 𝕒𝕔𝕔𝕖𝕤𝕚𝕓𝕚𝕝𝕚𝕥𝕒𝕥𝕖

Cu o dorință aprinsă să facă limpede structura eseurilor și să le folosească drept sprijin celor aproximativ 160.000 de elevi, care se înscriu anual la acest examen, Rahela a luat inițiativa de a actualiza materialele pentru Bacalaureat pentru a le face mai accesibile și mai atractive, momentan, la disciplina: Limba și literatura română.

DESPRE AUTOR:

Rahela Cristurean este studentă la Litere, în cadrul Universității Emanuel din Oradea. Absolventă a examenului de Bacalaureat în 2020 cu media 9,93. În februarie 2021 a debutat cu cartea ,,Modele de eseuri- 2021”, carte care le-a folosit drept sprijin în abordarea eseului la peste 2.000 de elevi. Câteva luni mai târziu a publicat o altă carte de eseuri, de data aceasta eseurile fiind însoțite de benzi desenate, o abordare (așa cum subliniază și coperta) inovativă în România.

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!
𝔼𝕗𝕚𝕔𝕚𝕖𝕟ță, 𝕔𝕣𝕖𝕒𝕥𝕚𝕧𝕚𝕥𝕒𝕥𝕖, 𝕒𝕔𝕔𝕖𝕤𝕚𝕓𝕚𝕝𝕚𝕥𝕒𝕥𝕖

Translation missing: en.general.search.loading