Politica de returnare a produselor comandate de pe site-ul www.nopanic.ro

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin adresa de email: nopanic.rahell@gmail.com cu informatiile necesare de mai jos. Aceasta instiintare este OBLIGATORIE si va revine in responsabilitatea dvs.

Nume Prenume:

Telefon:

Numar comanda:

Motiv returnare:

Adresa ridicare produs:

Daca returnati produsul/produsele comandate de dvs. vom rambursa suma aferenta produsului/produselor comandate, ; daca motivul returnarii este altul decat ca ati primit un produs gresit/defect vom retine din suma totala pe care dvs. ati platit-o, costul returnarii produsului. Respectiv 15 LEI.

Returnarea produselor se face in maxim 14 zile de la data comenzii dvs.

Vom efectua aceasta rambursare folosind transfer bancar direct in contul IBAN indicat de dvs.

ATENȚIE:

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client,  BECLEAN DESIGN SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse produsului/produselor de către reprezentanții noștri.

Cum returnezi produsele

In momentul receptionarii comenzii verifica cu atentie starea exterioara a coletelor : ambalaje in buna stare – sa nu fie rupte, zgariate, murdare, smulse de pe produs, colturi rupte sau infundate, sau alte semne de proasta manipulare a produsului.
Daca constati aceste nereguli, iti recomandam sa soliciti completarea unui Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii, in care sa specifici natura problemelor sesizate (ambalaje deteriorate, rupte, manipulare defectuoasa, etc ).
Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.
Daca reprezentantul firmei de curierat refuza completarea Procesului verbal de constatare, te rog sa contactezi imediat un reprezentant al firmei BECLEAN DESIGN SRL, la numarul de telefon : - sau adresa de email: nopanic.rahell@gmail.com , unde veți primi suport pentru rezolvarea reclamatiei.
Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa ne contactezi imediat.

Returul produselor BECLEAN DESIGN SRL

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
1. Completezi o cerere de retur cu datele necesare de mai sus, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
2. Specifici in cerere una dintre optiunile de retur :schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut de www.nopanic.ro sau rambursare a sumei de bani platite la cumparare
3. Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

4.Atentie (Daca motivul returului este altul decat produs defect/produs gresit, costul returnarii - 15 RON se va percepe din totalul pe care tu l-ai platit, urmand sa iti viram in contul tau bancar diferenta aferenta.

Nu acceptam retururi trimise de dvs. fara instiintarea si completarea formularului de retur si trimie pe email: nopanic.rahell@gmail.com

Conditii generale:

Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, cererea de retur poate fi trimisa cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii.
Toate produsele pe care le returnezi trebuiesa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca ai deschis coletul si constati ca produsul nu este ceea ce ai dorit, poti cere returul numai in conditia in care produsul este ambalat in aceeasi forma in care l-ai primit, in acelasi ambalaj, foarte bine inchis si sigilat, pentru a nu suferi daune pe timpul transportului sau al manipularii de catre curier.

Ai foarte mare atentie la modul de ambalare, deoarece la predarea acestuia de catre curier, BECLEAN DESIGN SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse produsului/produselor.

La final, noi , echipa Nopanic Rahell  vrea sa iti multumeasca pentru intelegerea cu privire la bunul demers al acestui magazin, si vrem sa stabilim cea mai buna varianta de rezolvare a tuturor problemelor intampinate cu comanda plasata de dvs.

Translation missing: en.general.search.loading