Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SC BECLEAN DESIGN SRL.. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin reteaua de distributie  DPD ). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC BECLEAN DESIGN SRL.. In ziua de sambata – duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 200 Lei, transportul este GRATUIT in tara.

Livrarea se face prin reteaua de distributie DPD, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC BECLEAN DESIGN SRL, in functie de adresa de destinatia a cumparatorului.

Pentru produsele aflate "In stoc Furnizor", perioada de livrare poate sa dureze pana la maxim 10 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin SC BECLEAN DESIGN SRL. se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans la sediu sau online, plata cu cardul

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SC BECLEAN DESIGN SRL.

Plata cu cardul se face dupa finalizarea comenzii. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat catre portalul de plata unde puteti face plata intr-un mediu bine securizat.

Translation missing: en.general.search.loading